Delavnica “Medijski vpliv – kako zares deluje?”

Andrej_Kovacic_FAM2013_MP2V sredo, 2. 10. 2013 smo organizirali delavnico “Medijski vpliv – kako zares deluje?”.  Odziv polne učinlice je bi zelo dober zato načrtujemo izvedbo še večih delavnic v okviru tematike medijske pismenosti. Naslednja bo predvidoma v sredini decembra 2013. Objava sledi.

Povzetek iz napovednika.

Si želite videti, s kakšnimi tehnikami mediji vplivajo na vas? Se kdaj peljete domov utrujeni, ne da bi fizično bili aktivni? Ste že slišali o tem, da nekdo vpliva na vas brez da bi vi to vedeli? Vabimo vas na delavnico in demonstracije tehnik z naslovom Medijski vpliv – kako dejansko deluje, ki bo potekala v sredo, 2. 10. 2013, ob 16. uri v prostorih Fakultete za medije na Leskoškovi 9D, Ljubljana. Delavnico in demonstracije tehnik bo vodil dr. Andrej Kovačič.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo udeležbo na delavnici čimprej potrdite na mail: referat@fame.si (prijava na delavnico). Udeleženci na delavnici bodo lahko sodelovali tudi na naslednji delavnici PRO-ACT tehnik, ki jo bo ravno tako podprla Fakulteta za medije. Za več informacij poglejte tukaj.

Komentarji (0)